Prijs

Standard Shoot package 

69 euro

photo session on location and 4 edited pictures

choose a location that meets your need and preference.

You can choose your photos from an online gallery that will be available in three business days.

Premium Shoot package

159 euro

photo session on location and 10 edited pictures 

choose a location that meets your need and preference.

You can choose your photos from an online gallery that will be available in five business days.

The listed prices only cover the cost of the service or product, not any travel expenses or access to locations if applicable.
You can buy extra photos (starting form €15,- each one)

No matter what your needs are, we can adjust a package to match them. Get in touch with us and let us know what you want and we’ll prepare a package that suits you. We have various options for you to choose from

 

As a photographer, I understand the importance of capturing great shots during a photo shoot. We gebruiken de nieuwste apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat uw foto’s van de hoogste kwaliteit zijn. However, the editing process is just as crucial in bringing out the full potential of each image. That’s why I take the time to edit my photos myself after each shoot. Tijdens het bewerkingsproces evalueer ik elke foto zorgvuldig om te bepalen welke aanpassingen moeten worden gemaakt. Dit kan kleurcorrectie, belichtingsaanpassingen omvatten. Ik let ook goed op details zoals het verwijderen van vlekken, losse haren of andere onvolkomenheden die afbreuk kunnen doen aan de algehele uitstraling van de foto.

Het mooie van het bewerken van mijn eigen foto’s is dat ik volledige creatieve controle heb over het eindproduct. Ik kan experimenteren met verschillende bewerkingsstijlen en -technieken totdat ik de perfecte uitstraling en sfeer voor elke foto bereik. Of ik nu ga voor een natuurlijke, klassieke uitstraling of iets meer gestileerd zoals cosplay en fantasie, ik kan het eindproduct aanpassen om overeen te komen met de visie.

Hoewel bewerken tijdrovend kan zijn, geloof ik dat het de moeite waard is om ervoor te zorgen dat elke foto er op zijn best uitziet. Elke foto die ik maak is een weerspiegeling van mijn creatieve visie, en ik wil ervoor zorgen dat deze in het beste mogelijke licht wordt gepresenteerd. 

Over het algemeen is het bewerken van mijn eigen foto’s een essentieel onderdeel van het fotografieproces voor mij. Het stelt me in staat om mijn artistieke visie volledig tot uiting te brengen en afbeeldingen te creëren die echt opvallen.

Neem vandaag contact met mij op om uw fotosessie te boeken! We kijken ernaar uit om van u te horen en samen iets moois te creëren

Laat het me weten als u verdere wijzigingen of toevoegingen nodig heeft.